Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Verdieping voor RouwZorgers

14 juni 2024 0
blog14062024.jpeg

Bij het reflecteren, evalueren en terugblikken op de prachtige eindpresentaties van de RouwZorg-training voorjaar van 2024, zien we hoe waardevol deze ervaring is geweest en er weer een mooie nieuwe generatie RouwZorgers andere kunnen helpen met een toekomstperspectief

Inhoud van de Training

In de recente RouwZorg training hebben deelnemers zich ondergedompeld in zowel theoretische kennis als praktisch lichaamswerk, en hebben ze hun vaardigheden aangescherpt door middel van troostgesprekken en innovatieve werkvormen.

Belangrijke thema’s zoals rouwstijlen, hechtingstijlen, rituelen, maskers, trauma, en gecompliceerde rouw werden diepgaand besproken en behandeld tijdens elke trainingsdag. Deze intensieve en holistische benadering stelde deelnemers in staat om zowel persoonlijk als professioneel te groeien in hun rol als rouwbegeleider.

Evaluatie en Vervolgtraject

Na afloop van de training worden ervaringen geëvalueerd en worden mogelijkheden voor vervolgtrajecten of bijscholing besproken. Een terugkomdag in september biedt deelnemers de gelegenheid om te reflecteren op hun ervaringen en te delen hoe de training hun praktijk heeft beïnvloed.

Uitgelichte Evaluatievragen

Welk onderdeel van de training heeft je het meeste aangesproken?

“Er sprak mij veel aan. Persoonlijk vooral de hechting en het hartritueel, de meditatie. Professioneel gezien het onderdeel over complexe/verstoorde rouw.”

Mogen wij vragen een korte referentie te schrijven?

“Ik heb gekozen voor de training RouwZorg omdat ik in mijn werk als maatschappelijk werkster bijna dagelijks te maken heb met rouw en verlies. Ik wilde krachtiger worden in mijn manier van begeleiden. De reis waarin Jiska en Klaas-Jan je meenemen, heeft mij zowel persoonlijk als professioneel laten groeien. Dankzij de training heb ik mijn eigen verlies kunnen aankijken en voel ik me nu beter toegerust om anderen te begeleiden.

De trainers zijn inspirerende en vakkundige mensen die met warmte en betrokkenheid de groep leiden. Een enorme aanrader voor iedereen die wil leren over rouw en verlies en het verschil wil maken voor toekomstperspectief.”

Verdieping en Vervolg Bijscholing

De meeste deelnemers kiezen ervoor om zich verder te ontwikkelen met een tweedaagse bijscholing. Deze biedt een verdiepende blik en extra vaardigheden voor het begeleiden van rouw op de werkvloer, speciaal gericht op leidinggevenden en HR-managers. Het is van groot belang om de horizon te verbreden en expertise te verdiepen in dit cruciale gebied van zorgverlening.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Schrijf je in voor de tweedaagse bijscholing op 8/9 juli en 23/24 september 2024.

Volgende Stappen

Wil je meer weten over de volgende zeven-daagse RouwZorg training die op 7 oktober start? Kom naar de open middag op 27 augustus en ontdek wat RouwZorg voor jou kan betekenen. Deze bijeenkomst biedt een voorproefje van de training en de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainers en eerdere deelnemers.

Mis deze kans niet om je vaardigheden in rouwbegeleiding te versterken en een verschil te maken in het leven van degenen die worstelen met verlies. Schrijf je vandaag nog in en zet de volgende stap in je professionele ontwikkeling!

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek onze website of neem contact met ons op via het contactformullier!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
KvK nummer: 32149211
Btw-identificatienummer: NL820582268B01
IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
BIC: RABONL2UONZE SOCIALS


Facebook

@steunbijverlies


Instagram

#rouwzorgCONTACT


033 461 68 86


Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


© 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment