Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Over RouwZorg

RouwZorg komt voort uit Steun bij Verlies (LSV) en de Counselling- en Coaching praktijk Soul2.
Wij willen mensen gelegenheid geven om op eigenwijze hun verlies te dragen en in hun leven te integreren. Dat doen wij door begeleiding te geven aan verliesdragers die geconfronteerd worden met verlies van een dierbare, gezondheid, relatie en werk. Dit in de hoop dat mensen, die een verlies te dragen hebben, op een dag kunnen zeggen: ‘Ik omarm het leven met meenemen van het verlies’. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor professionals die dagelijks geconfronteerd worden met rouwenden.

Klaas-Jan Rodenburg


Klaas-Jan heeft zijn broer op jonge leeftijd verloren. Zijn schoonzus kwam door zelfdoding om het leven. Het leven zonder haar man was te zwaar en had geen perspectief. Naast zijn scheiding waren dit onverdraaglijk zware verliezen. Die verliezen hebben hem er toe gebracht zich te verdiepen in rouwprocessen. Hij heeft zich na zijn Gestalt therapeutische opleiding gespecialiseerd in het werkveld rouw en verlies. Hij is jarenlang docent en trainer geweest bij de Post-HBO opleiding Rouw- en verliesbegeleider, de opleiding medisch studenten (VU Amsterdam) en bij Humanitas.

Als directeur van het Landelijk Steunpunt Verlies heeft hij de belangen vertegenwoordigd van verliesdragers in de Zorg (artsen, zorgverzekeraars) en bij de overheid.


Jiska Rodenburg


De scheiding van Jiska heeft haar diep geraakt. Ook het ongewenst kinderloos zijn is nog dagelijks voelbaar. Het is alsof haar liefde geen adres meer heeft. Jiska heeft zich, door haar vader Klaas-Jan Rodenburg, laten inspireren om verder te gaan in het werkveld Rouw en verlies.

Jiska heeft jarenlange ervaring in HRM, training en coaching. Ze begeleidt mensen in rouw, is geaccrediteerd trainer verbonden aan de training RouwZorg en verzorgt trainingen, retraites en geeft yogales.

De training RouwZorg is ontwikkeld op basis van de training Nabijblijven (samenwerkingsproject met het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn en de Universiteit van Utrecht) en de geaccrediteerde Post-Hbo opleiding Rouw en verliesbegeleider van het LSV.Wil je meer weten?

  Het kan voorkomen dat onze mailbevestiging in jouw SPAM-box terecht komt. Wij verzoeken je vriendelijk om de map “ongewenste mail” of “SPAM’ te raadplegen in jouw mailprogramma!  Onze partners


  Landelijk Steunpunt Verlies

  Het Landelijk Steunpunt Verlies (1989) schept, in een vermijdende rouwcultuur, ruimte voor rouw. Daarmee worden rouw gerelateerde psychosomatische klachten voorkomen en biedt het rouwenden de gelegenheid om op verhaal te komen. Het LSV biedt laagdrempelige informatie en steun aan voor verliesdragers die geconfronteerd worden met een betekenisvol verlies. Dit in de hoop dat mensen op een dag kunnen zeggen: ‘Ik omarm het leven, ondanks mijn verlies’. Op de website www.steunbijverlies.nl lees je hier meer over.


  Soul2

  Lichaam en geest zijn één. Lijdt de geest door verlies, dan lijdt ook het lichaam. En andersom. Soul2 richt zich op bewustwording van die twee eenheid. Jiska, oprichter van soul2, heeft zich de afgelopen twintig jaar ontwikkeld als een professionele counselor en coach. 

  Vanuit haar eigen verlies ervaring, aangevuld met professionele kennis en vaardigheden op het gebied van rouw en verlies, weet ze rouwenden te ondersteunen in de moeizame weg naar een nieuw evenwicht.

  Als onderneemster van Soul2 werkt ze samen met andere coaches die een aanvulling zijn op rouw en verlies. Op de website www.soul2.nl lees je hier meer over.


  ADRES

  Barchman Wuytierslaan 89
  3819 AB AMERSFOORT


  BEL ONS

  033 461 68 86
  06 413 23 888


  MAIL ONS

  Vrijblijvend contact via de mail?
  info@rouwzorg.nl


  AFSPRAAK MAKEN

  Klik hier om
  om een afspraak te maken.
  KvK nummer: 32149211
  Btw-identificatienummer: NL820582268B01
  IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
  BIC: RABONL2U  ONZE SOCIALS


  Facebook

  @steunbijverlies


  Instagram

  #rouwzorg  CONTACT


  033 461 68 86


  Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


  © 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment