Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Rouw richting de zomer

20 mei 2024 0

De zomervakantie … Hoe dan, zonder je dierbare?

Je wilt wel gaan en weer kunnen genieten, maar het lukt gewoon niet. Je voelt je afgestompt. Alleen naar dat ene favoriete restaurantje gaan voelt kil en koud. Je verschuilt je achter je zonnebril, maar krijgt geen hap door je keel en de koffie smaakt niet meer….Kan ik ooit weer gelukkig zijn en vakantie als fijn ervaren?

Dit onzichtbare leed in onze maatschappij is enorm en zorgt voor grote eenzaamheid.

De zomer is niet voor iedereen een heerlijk vooruitzicht. Het roept vaak verdriet op. Herinneringen aan vroeger, toen alles nog normaal leek en je bijvoorbeeld al maanden samen bezig was met leuke vakantieplannen maken, elk jaar weer nieuwe plekjes ontdekken, samen met je gezin.

Hoe vanzelfsprekend het leven toen was, nu voelt alles zwaar en moeizaam… vooral na een ingrijpende gebeurtenis. Op vakantie gaan zonder je dierbare is ineens niet meer leuk. Soms heb je zelfs niet eens de energie om iets te plannen, weg te gaan of erover na te denken. Rouw vergt veel van je lichaam en geest, en uitputting is een veelvoorkomend gevoel. Terwijl je rust en ruimte zo hard nodig hebt.

Hoe kun je de zomer weer omarmen en de warmte van de zon voelen?

Unieke training RouwZorg

Tijdens de training RouwZorg bieden we werkvormen, kracht, zachtheid en vertrouwen. We werken samen met jou en je cliënt aan het opnieuw beleven, het creëren van nieuwe verbindingen en herinneringen.  Met haar 30 jaar ervaring heeft RouwZorg een unieke training ontwikkeld om je vaardig te maken in het omgaan met verlies. Dit omvat zowel het verwerken van eigen gebeurtenissen als het bijstaan van nabestaanden. Of je nu HR-manager, mantelzorger of uitvaartverzorger bent, verliesbegeleiding is een essentiële competentie om eenzaamheid en uitval op het werk tegen te gaan.

Wij nodigen je uit voor onze open middag op 27 augustus 2024. Meld je aan 

De volgende zevendaagse training start op 7 oktober 2024. Meld je aan

Vrijblijvend gesprek?

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek om grip te krijgen op deze essentiële competentie in je vakgebied en te ontdekken welke vergoedingen er vanuit werkgevers geboden worden? Neem dan nu contact op via info@rouwzorg.nl.

pexels-tiana-18128-6145012.jpg


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
KvK nummer: 32149211
Btw-identificatienummer: NL820582268B01
IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
BIC: RABONL2UONZE SOCIALS


Facebook

@steunbijverlies


Instagram

#rouwzorgCONTACT


033 461 68 86


Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


© 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment