Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Verborgen verdriet rond Moederdag

6 mei 2024 0

Moederdag is een feestelijke gelegenheid ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving.

Voor velen is deze dag echter geen reden tot vreugde, maar eerder een confronterende herinnering waarop verlies extra voelbaar en zichtbaar wordt. Het is een dag waarop het gemis van een moeder, een kind, of de mogelijkheid om moeder te worden, pijnlijk aanwezig is. Zelfs bij de wens om ouder te worden, draag je al het hart van een moeder.

Voor alleenstaande moeders die zonder partner en vader verder moeten, en voor kinderen die hun moeder of vader moeten missen, is er vaak veel verborgen verdriet.

“Open your heart – vanuit het Hoofd naar het Hart – The world needs LOVE.”

Training Rouwzorg biedt verschillende werkvormen!

In onze RouwZorg-training bieden we werkvormen aan die troost bieden en helend kunnen zijn. Een van deze zachte en krachtige rituelen is het Hart Ritueel.

Gedurende de 7-daagse training brengen deelnemers dagelijks hun keramieken hart mee. We maken contact met het gebroken hart als symbool voor jouw eigen hart en herstellen de diepe, pijnlijke scherven die het verdriet in je leven symboliseren. Zo maken we opnieuw verbinding met ons hart en omarmen we de gouden littekens die ons hebben gevormd, ondersteund door muziek en meditaties.

Onze volgende 7-daagse RouwZorg-training begint op 7 oktober 2024.

LSV en Rouwzorg zijn al 30 jaar actief in het veld van verlies en rouw en blijven zich voortdurend ontwikkelen om meer professionals op te leiden en anderen te ondersteunen in hun verlies- en rouwproces. Buiten onze RouwZorg trainingen bieden we eveneens verdiepende bijscholing met nieuwe werkvormen voor jouw cliënten tijdens een tweedaagse RouwZorg-bijscholing op 8/9 juli en 23/24 september 2024 in Amersfoort. Het bijhouden van bijscholing is essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen en verrijken op het gebied van Rouwzorg.

We nodigen iedereen uit: rouw-, verlies- en zorgprofessionals, leidinggevenden en/of HR-managers die al een basisopleiding in rouwzorg hebben gevolgd.

Meld je aan! https://www.rouwzorg.nl/training-rouwzorg/

Voor meer informatie en aanmelding voor de bijscholing RouwZorg; https://www.rouwzorg.nl/bijscholing_rouwzorg/

Ontwerp-zonder-titel.jpg


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
KvK nummer: 32149211
Btw-identificatienummer: NL820582268B01
IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
BIC: RABONL2UONZE SOCIALS


Facebook

@steunbijverlies


Instagram

#rouwzorgCONTACT


033 461 68 86


Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


© 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment