Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Achter het masker

3 april 2024 0

Welk masker laat jij zien of wie zit er achter jouw masker? Na een verlies en wat is jouw gevoelige kant achter het masker? Na het verlies van een dierbare kan het voelen alsof je een masker draagt, een façade van kracht en flinkheid om de kwetsbaarheid te verbergen die van binnen smeult.

De realiteit

Dit is een realiteit voor velen die rouwen, zoals een 36-jarige vrouw die drie maanden geleden haar partner verloor. Ze worstelt met haar emoties, taken en de druk om weer aan het werk te gaan, terwijl ze tegelijkertijd probeert om de buitenwereld te laten zien dat ze sterk is. Het masker van kracht kan vele vormen aannemen, en vaak zien anderen alleen de buitenkant ervan. Maar achter dat masker schuilt een diepe kwetsbaarheid, een innerlijke strijd die vaak onzichtbaar blijft voor de wereld om ons heen. Voor velen is het een dagelijkse balans tussen het tonen van veerkracht en het omgaan met de pijnlijke realiteit van verlies.

Thema van onze training

Dit thema van maskers en kwetsbaarheid staat centraal tijdens de lesdagen van de RouwZorg Training. Deze training, die in oktober weer van start gaat, biedt een veilige ruimte voor reflectie en oefeningen om deze innerlijke strijd te verkennen en te begrijpen. De RouwZorg Training richt zich op leidinggevenden en mensen in de zorg, maar ook op iedereen die zichzelf en anderen wil helpen om verder te komen in het leven na verlies. Door middel van praktische tools en diepgaande inzichten helpt deze training deelnemers om hun eigen maskers te ontmaskeren en om steun te bieden aan anderen in hun rouwproces.

Lesdagen met discussies

De lesdagen zijn gevuld met waardevolle oefeningen en discussies, waarbij deelnemers de kans krijgen om zichzelf beter te leren kennen en hun emoties te verkennen. Door het delen van ervaringen en het luisteren naar elkaars verhalen, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en begrip dat helend kan zijn voor iedereen die rouwt. Dus, als je jezelf of een ander wilt helpen om verder te komen in het leven na verlies, overweeg dan om deel te nemen aan de RouwZorg Training. Het is een stap op weg naar heling, groei en veerkracht in tijden van rouw en verdriet.

masker.jpg


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
KvK nummer: 32149211
Btw-identificatienummer: NL820582268B01
IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
BIC: RABONL2UONZE SOCIALS


Facebook

@steunbijverlies


Instagram

#rouwzorgCONTACT


033 461 68 86


Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


© 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment